DOLAR 32,4700 % -0.06
EURO 34,7196 % -0.74
GRAM ALTIN 2.437,09 % 0,04
ÇEYREK A. 3.984,64 % 0,04
BITCOIN 63.906,01 0.813
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Google News

2019 yılı 3’üncü İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Son Güncelleme :

10 Temmuz 2019 - 9:07

/ 490 views kez okundu.
reklam
2019 yılı 3’üncü İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
reklam

Erzincan İl Koordinasyon Kurulu 2019 yılı üçüncü toplantısı Erzincan Valisi Ali Arslantaş,  başkanlığında Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları ile ilgili kurum ve kuruluş müdürleri ile sivil toplum kuruluş temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 2019 yılı 3’üncü İl Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, yatırımcı kuruluşların il genelinde yürüttükleri çalışmalar ele alınarak, ilgili kurum temsilcileri tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Başöğretmen Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, ilçe kaymakamları, ilçe belediye ve belde belediye başkanları, yatırımcı kuruluş müdürleri ve bazı bölge müdürleri katıldı.
Toplantı öncesi konuşma yaparak, il genelindeki projelere ilişkin genel değerlendirmede bulunan Erzincan Valisi Ali Arslantaş, “İl Koordinasyon Kurulu toplantılarında; ilimizin kalkınması ve yatırımların uygulanmasında önemli konular görüşüldüğünü,  özellikle de kuruluşlar arasında koordinasyonu gerektiren hususlar çözüme kavuşturulmaktadır” dedi. 
Yeni seçilen Belediye Başkanlarının toplantıya ilk defa katıldıkları ifade eden Erzincan Valisi Ali Arslantaş, “İlçelerinde devam eden kamu yatırımlarıyla ilgili yada bizim fark edemediğimiz yapılması gereken hususları dile getirmelerini istirham ediyorum. Şu anda Temmuz ayındayız, işlerin en hızlı aşamada olması gerektiği zaman dilimi içerisindeyiz, inşaat sezonunun ortasındayız, belli ödenek sıkıntıları var ise onları da belirtiniz. Aşılamayacak hiçbir husus yoktur. Yatırımlarımız son surat devam etsin” dedi.  Yapılan konuşmaların ardından ilgili kurum ve kuruluş müdürleri devam eden projeler hakkında bilgiler verdiler. 

Haber: Sebahattin KAPLAN

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.